Е награди

EAwardsLogo Тоа е Е награди време повторно во Вест Ветер Ин.

За оние читатели кои не знаат за E награди, тука е краток опис:

За многу години, Елејн Меклафлин беше извршен директор на Ли округот Оставени и Конвенцијата Бирото. Тоа е организација обвинет за обезбедување на исклучителни искуства за луѓето кои го посетуваат Sanibel Ајленд и други LEE COUNTY дестинации. Кога Елејн во пензија, Ли VCB создаде награда во нејзиното име во чест LEE COUNTY гостопримство работници кои одат надвор од нивниот начин да се грижи за посетителите на округот. Листата на квалификувани примачи вклучува сместување на вработените и некој друг кој ги исполнува, ги поздравува и ги третира посетители во еден загрижен и корисни начин.

Потенцијални добитници се номинирани од страна на посетителите, како тебе, кои сакаат да го признаат на секој да ги исполнува овој стандард. Победниците се објавени и да се слави на појадок во септември. Тоа е многу голема чест. Тоа може да доведе до покренува и промоции за победниците и е промовиран од страна на својства кои ги вработуваат.

Сечење на резиме, ако сте биле служеше добро и над вашите очекувања од страна на секој во Sanibel Вест Ветер Ин Брегот - пред канцеларија greeters, слугинки и чистење на луѓето, одржување работници, сервери во Нормандија паб или киоск на базен палуба и снек бар, никого, ве молиме да потрае неколку минути да се испрати на VCB номинација форма за тоа лице. Не постои ограничување на бројот на луѓе може да се номинирани или бројот на настани ќе можете да ги номинира за. Едноставно одете на оваа интернет адреса за да се заврши и-мејл форма,

Тоа е одличен начин да се препознаат оние кои ви служи (и тоа навистина не ги мотивира да продолжи со добрата работа.)

Ви благодарам.

Објавено во Некатегоризирано