Е-награда извонредност

Имате нешто да се каже за тоа како да се третираат кога ќе ја посетите Sanibel Ајленд и Ли округот Туристички и Конвенцијата Бирото има систем работи во ваше име. Дали сте искусни голем услуги на клиентите од страна на некој кој навистина отиде над и надвор од Call of Duty? "Е награди" се дизајнирани да го признае тоа лице.

Секој кој го доживува исклучителни услуги на клиентите може да номинира едно лице награда, под претпоставка дека лицето ги исполнува критериумите за доделување. Номинациите се разгледани од страна на објективен панел на експерти индустрија и оние како одраз на Tramadol повеќето релевантни инстанци на услугата се избрани за врвни награди. Наградите се објавени и презентирани на голем појадок состанок во септември. Се поканети секој кандидат и неговиот работодавач. Дали врвот победник или не, секој номиниран тоа вистински чест смета.

Подготвена да предложи некој? Посетете го веб-сајтот VCB да прочитате целосна програма опис и критериуми, тогаш следете го линкот на дното од страницата.

Ви благодариме за учество. Ти си најдобар судии за тоа како пријателски и поддршка на нашата дестинација е.

Тагирани со: , , ,
Објавено во блог