"Динг" мила "NWR отвора Бејли тракт Форуми

Гости престојуваат во западниот ветер Ин имаат вистински Sanibel искуство им се достапни. Бејли тракт Форуми беше повторно отворен, со користење на рециклирани пластични плочи.

Бејли тракт е 100 хектари внатрешни водни живеалишта на слатководни растенија и живиот свет. Една прошетка по должината на четири километри од Форуми и патеки, отворен за јавноста од sunup до зајдисонце, е потопување во една од омилените вистински диви животни искуства Sanibel е.

Слободен водени прошетки се понудени во вторник - Растенија на Бејли тракт - во 10:00 часот - и во петок во 8:30 часот - Дивиот свет на Бејли тракт. И тури започне во Бејли тракт паркинг надвор Tarpon Залив патот.

Нашите посетители се многу блиску до Бејли тракт, која може да се пристапи од страна на велосипед или кратко возење. Само уште една голема причина да дојдат и да остане со нас во западниот ветер Ин.

Објавено во блог пост

Оставете Одговор