"Динг" Дарлинг Денови Аматерски природата конкурс за фотографија за 2014

Прво место Мајкл Dougherty_2

- Прво Минатогодишниот победник место од страна на Мајкл Доерти на Clarkston, Мичиген

Ако ќе биде релаксирачки на западниот ветер Крчма на Sanibel Ајленд во секое време низ 15 септември 2014 година, не заборавајте да ја посетите "Динг" Дарлинг NWR и да бидат сигурни да се земе вашата камера. Фотографија на природата се пука во Бегалец може да победи на "Динг" Дарлинг Денови Аматерски природата конкурс за фотографија за 2014 година За повеќе информации, вклучувајќи ги и правилата и условите за влез, одете на "Динг" Дарлинг општество веб-страница. Западниот ветер Ин е идеално место за некој во посета на Бегалец да остане бидејќи тоа е најблиската Sanibel Брегот на влезот.

Објавено во Некатегоризирано