Бим Дарлинг денови 2013

Тоа е тоа време на годината повторно - Во околу еден месец од сега, "Динг" Дарлинг денови 2013 година ќе започне!

DDD_logo_2013_1 Отворањето е 20 октомври, а опфаќа целиот ден за бесплатен Семејство Забава. Вредноста е $ 50 за возрасни. Но, за вас, во неделата, 20 октомври, сето ова е бесплатно:

10:45 - БЕСПЛАТНО церемонијата знаме на свеста
11:00-пладне - Прва пристигнувања добијат ready- направи рециклирани маица торба или да донесе свој маица и да научат како да се направи еден, паркинг ЕК
11:00 - БЕСПЛАТНО Зборувајќи ѓубрето Игра со награди, паркинг ЕК многу
12noon - БЕСПЛАТНО живо Флорида Животни програма, паркинг ЕК многу
12noon - БЕСПЛАТНО Натуралист-раскажани 60 минути пешачење од Индиго Трага и нови детски образование Форуми, ограничени простори - да ги собереш билет во свод Информации Табела
13:00 - БЕСПЛАТНО змии арно! Програма, паркинг ЕК многу
14:00 - БЕСПЛАТНО Неверојатни живи животни програма, паркинг ЕК многу
14:00 - БЕСПЛАТНО Натуралист-раскажани 60 минути пешачење од Индиго Трага и нови детски образование Форуми, ограничени простори - да ги собереш билет во свод Информации Табела
15:00 - БЕСПЛАТНО сакам Влечуги! Програма, паркинг ЕК многу

Плус сето ова текот на денот:

БЕСПЛАТНО час (на половина час) во природна големина загрозени видови и дивиот свет Кукли и куклени занаети градина презентирани од страна на Хедер Хенсон, ќерка на починатиот Muppets творец, Џим Хенсон
Стрелаштво вештини Лекции
БЕСПЛАТНО Натуралист-раскажани 60 минути тури - ограничен простор, ги собереш билет во свод Информации Табела
БЕСПЛАТНО лице-сликарството на ЕК birding Соба
БЕСПЛАТНО Жешка кучиња
БЕСПЛАТНО шатл-служба од TBE и специјални настани Паркинг место (побарајте знаци)
БЕСПЛАТНО Пеперутка куќа
БЕСПЛАТНО Рацете на природата занаети
БЕСПЛАТНО за животна средина покажува и информативни штандови со слободен рекламирање материјали да се пополни вашиот Tshirt торба

За целосна распоред на настани, шеф на официјалната Динг Дарлинг денови 2013 веб-сајт.

Сега е време да ја резервираш твојата соба за недела на "Динг" Дарлинг денови 2013 на Запад Ветер Ин , најблиску Sanibel Брегот на "Динг" Мил мој национален природен резерват на Бегалец.

Тагирани со: , , ,
Објавено во блог пост