Локација

Sanibel Островот е 27 милји источно од југозападна Флорида Меѓународниот аеродром во Форт Маерс. Бројни авиокомпании служат домашни и меѓународни патници. Изнајмување на автомобили се достапни на аеродромот. Такси и лимузина сервис е исто така достапна.

Sanibel Островот е лесно да се пристапи од автопат 75 од Тампа, Орландо (преку 1-4) Форт Lauderdale и Мајами. Излез 1 од 75 131 на излез кон Даниелс патот. Оди на запад, преминувајќи САД 41. Кога ќе се постигне Summerlin патот, се сврти лево. Summerlin патот ве носи директно на островот патарина плоштад, каде што постои $ 6 округот наплата на патарините. Откако на островот се направи вистинскиот пресврт врз зимзелен начин. Оди 2,6 милји на само стоп знак [ќорсокак]. Направете вртење в лево кон Tarpon Залив патот. Оди на следната станица знак и да се сврти право на Вест Залив диск. Западниот ветер Ин ќе биде 2 милји понапред од вашата лева страна. Сега знаете зошто ние го нарекуваме мирен дел на островот.


Оставете Одговор