Контакт

Без разлика дали сте се прашувате што да се спакуваат или сакате да се планираат маршрутата за активности, пред да пристигне, вработените во Вест Ветер Ин е тука да одговори на вашите прашања. Ние, исто така, би сакал да се слушне сите коментари имате за вашиот престој и како можеме подобро да ви служи на вашето враќање посета. . Вие исто така може да се чувствуваат слободни да не контактирате по телефон во (800)824-0476 .

Западот Ветер Ин

3345 Западна Залив диск
Sanibel Ајленд, FL 33.957
Бесплатен повик: (800) 824-0476
Локалните Телефон: (239) 472-1541
Факс: (239) 472-8134
sales@westwindinn.com

Од југозападна Флорида Меѓународниот аеродром (RSW):
• Излезете од аеродромот сопственост со вртење надесно кон Treeline патот и по тоа 5,7 милји на Даниелс Parkway. Свртете лево кон Даниелс.

Од автопат 75:
• Земете излез # 131 запад; Даниелс Parkway.

Продолжи Даниелс на семафор во шест Миле Кипар; Сврти лево. Ќе крива минатото Ли округот спортски комплекс и крос САД 41. Откако ќе премине во САД 41, на патот што сега се нарекува Gladiolus. Продолжи да Summerlin патот и да се сврти лево кон Summerlin. Ова ќе ве однесе на целиот пат до Sanibel насип ($ 6 патарина).

Откако ќе ја преминале насип, вие сте на Sanibel. Само пред вас ќе дојде до стоп знак. Ова е зимзелен начин; завртете десно и следете зимзелен 2,6 милји знакот стоп (ќор-сокак) на Tarpon Беј патот. Се сврти лево и следете до следната станица знак во Вест Залив диск. Свртете десно. Ветер Запад Ин ќе биде 2 милји понапред на левата (Заливот страна).

Sanibel Ајленд е 27 милји западно од југозападна Флорида Меѓународниот аеродром во Форт Маерс. Бројни авиокомпании служат домашни и странски патници. Изнајмување на автомобили се достапни на аеродромот. Такси или лимузина сервис е исто така на располагање.

Остави Одговори