Не се меша со "Монти" Пајтон,

250px-Gator_and_Python (1)

Следниот филм на "Динг" Мил мој Оставени и Центарот за образование на двонеделното филм серија е "Чудовиштето Пајтон".

Додека фасцинантен, не постои ништо смешно во врска со ова видео увозот од Шемата за фармацевтски бенефиции серија, "Внатре природата великани". Овој документарен дивиот свет ќе се прикажува на среда 19 март, 2014 во 02:30. Настанот е слободен, но седишта секогаш се ограничени и достапни на прв дојден основа.

За чудовиштето Пајтон, производството тим вложувања во мочуриштата на Флорида Американски да се најде илузионистички и опасни гигант бурмански Python. Неизвесно е колку овие Југоисточна Азија предатори најдоа својот пат до Флорида и Американски. Сепак, реалноста е дека овие незаситна гигант влекачи се заканува изумирање на бројни староседелски Американски видови.

Влечуги орган, Жанет Wyneken, се приклучува на производство тим да го сецира и истражува во два примерока. Една од нив е 9 метри долг од машки пол. Од друга, е 14 метри од женски пол.

Анатомската и дигестивниот систем изненадувања ќе ви се задржи во чудење, како што ќе описи Ричард Докинс на еволуцијата на змии од праисторискиот, четири нозе гуштер-допаѓаат на slithery суштества што се денес.

Филмот е спонзорирана од страна на "Динг" Мил мој дивиот свет општество-пријатели на Бегалец (DDWS), која ги советува дека сите филмови во оваа серија започне веднаш по 02:30 pmIf престојуваат во Sanibel Вест Ветер Ин одморалиште , треба да имаат никакви грижи за да се биде на време. Ние сме, по сите. од најблиската плажа одморалиште на Бегалец.

Објавено во Некатегоризирано