Calusa Blueway Весло фестивал

Една од големите настани во нашата област е Calusa Blueway Весло фестивал. Овогодинешниот настан е во ноември, од 1-ви до 4-та.

Тоа ќе им понуди на вода настава, демонстрации, семинари, раси, социјални настани за учесниците и на филмски фестивал.

На Calusa Blueway Весло Трага протега на 190 милји по должината на западниот брег на SouthwestFlorida. Тоа вклучува Морски мангрова патеки и во внатрешноста на реки кои пристап до морски патеки. Настанот беше избрана како врв на настанот од страна на Југоисточна туристичко општество на две години по ред.

Можете да пристапите до Blueway од "Динг" Дарлинг национален природен резерват на Бегалец и TarponBay. Од западниот ветер Ин е најблискиот да се впуштат во "Динг" Мил мој, тоа го прави смисла за било кајакари, canoers и други paddlers да се резервира во западниот ветер Ин соба или апартман во текот на ноември 1-4, 2012. Придружете ни се.

Објавено во блог пост

Остави Одговори