БИГ уметности настани

snow_bird_special_image-мала


Ако сакате да присуствуваат на голема уметност настани
додека престојуваат во западниот ветер Крчма на Sanibel, еве можност да се спаси. Од сега до 31 декември, можете да заштедите 10% попуст прием на избрани настани и настапи на големите уметностите.

Подобни Концерти, изведбите и Настани:

Спектакуларни летни: 19 декември до 31 Декември 2013 година
Calidore Гудачкиот квартет: 9 Јануари 2014 година
Во шумата: 10 јануари до 15 февруари, 2014
Rossano Sportiello / Ники Parrott / Еди Мец трио кој Хари Ален: 11 јануари 2014
Танц арно Националниот балет: јануари 18, 2014
Kaleidos Duo: 19 јануари 2014
Дмитриј Kouzov: јануари 26, 2014
Сузан Egan "На Belle на Бродвеј": 1 февруари 2014 година
Пијано Мажите Филмот Џим Witter: февруари 8, 2014
Лас Вегас современ танц театар: 15 Февруари 2014
Клевета: 20 февруари до 2 март, 2014
Форе Quartett: 27 февруари 2014
Том Paxton: 7 Март 2014
Романтичен / Романтичен: 7 март до 5 април 2014
National Geographic ЖИВО: 14 Март, 2014
Земја на кралското семејство: 21 ма 2014
Биг Бенг: 11 април до 3 мај 2014 година

 

И вие може дури да се купат билети онлајн во пресрет на вашите подоцна пристигна во сезоната. Sanibel секогаш е посебно и големи уметности прави екстра посебно. Значи она што не 10% попуст направите? Irresistable.

Објавено во Некатегоризирано