ГОЛЕМО уметности 2013 доаѓа!

Кога луѓето слика "рај", тие не мислам само на ниша дланки, примамливата плажи и тропски пијалаци со пластични чадори. Тие се замисли место со многу генерално пријатни доживувања.

Западниот ветер Ин има брава на дланките, на плажа и тропски пијалаци во нашите пријателски горната палуба базен бар, но ние исто така нудат место каде преовладува среќа, делумно како резултат на работата на корален Острови Група за уметност, familiarly познати како големи уметностите.

Венди Веб и пријатели

Венди WEBB и пријатели "ноември Месечината Концерт"
Недела 17 ноември, 2013 година на 08:00; Пред-прием во 07:30

ГОЛЕМО уметности е секој малку колку дел од искуството Sanibel Ајленд како што е Западна Ветер Ин Sanibel Брегот . Ние сме горди да се спонзорираат нивните годишни сезона и среќен да биде толку сузбивањето за нашите гости да уживаат во настаните. Ова е дел од причината зошто ние се каже западниот ветер Ин е вистина Sanibel - сè ќе ја посетите Sanibel за сите при рака.

Како на летото се заклучува, големи уметности почнува. Од класичниот Концерти на поп и џез, театар на Херб Штраус, танц и повеќе, Сезона Распоред доаѓа заедно. Можете да го најдете тука .

Меѓу првите атракции ќе биде Венди Веб и пријателите: Ноември Месечината Концерт на недела 17 ноември, 2013 на Херб Штраус театар . Перформансите на 20:00 ќе биде проследен и со прием со почеток во 7:30 часот.

Изгледа распоредот во текот сега и ги искористат предностите на некои preseason попусти и направете ја вашата резервации во западниот ветер Ин , каде што ѕвездите над се споени со ѕвездите овде долу.

Тагирани со: , , ,
Објавено во блог пост