Лежалки за плажа

Повремено, читаме прашања на интернет за "плажа столици". Дали се тие достапни? Дали се тие за изнајмување? Треба ли да се купи некои евтини плажа столици на Kmart и донирајте ги на пестовност продавница кога ќе ја напуштат Sanibel да си одам дома

Различни хотели, кафеани и condo здруженија имаат различни аранжмани. Во западниот ветер Ин Sanibel Брег , ние нудиме лежалки за плажа за изнајмување на стапка од 20 $ на ден. Иако не како евтини како купување евтини столици на вашиот пат тука и отстранување на нив на крајот на своето патување, таа има дефинитивен предности.
Персонал западниот ветер Ин ќе се вашиот стол - со вашето име на неа - на плажа во утринските часови, и добивање на тоа на нив од плажа во 5:00 секој ден од вашиот изнајмување. Освен ако не сте желни да се трошат вашето одмор носи вашиот стол и од плажа секој ден од вашиот изнајмување, ќе биде ослободен да се знае дека некој друг ќе го направи тоа за вас ..
Патем, ако се земе вашата фотелја на плажа, што "мора" да го земе во зајдисонце. Столици и друга опрема лево на плажа во текот на ноќта можат да интерферираат со вгнездени желки со попречување и на мајката е индексирање на гнездо сајт и способноста на желка hatchlings да се дојде до вода, каде што тие се релативно безбедни од воздухот предатори. Желка вгнездувањето е од мај до октомври и зачувување на гнездење сајтови има висок приоритет помеѓу Sanibel жители и посетители.
Може да се прашуваат што се случува со вашиот стол Ако го оставиме тоа на плажа или оставете го во вашата соба, кога ќе си оди дома. Одговорот е дека тоа е зедов и го фрли во контејнер за ѓубре пик-ап. Значи донесе свој стол е доведена во прашање кога ќе дојде на заштита на животната средина. Исто така, повеќето луѓе не го поминуваат секој ден седи на плажа. Постојат многу други работи да се направи на Sanibel. Значи, можете да изнајмите вашиот западниот ветер Ин стол само за деновите што не сакаат да одат на "Динг" Мил мој NWR, Музеј на школка, шопинг или се забавуваа во голема уметност.
Во секој случај, некои од најдобрите плажа време е поминато шетање или приведен, правејќи плажа стол страна прашање.

Објавено во блог , блог пост