Плажа топки и Бејзбол

Во март на западниот ветер Ин ќе може да игра фати на плажа, во Долниот дом трева, или - оди види на добрите игра фати за време на пролетта обука!

Бостон Ред Сокс пролетта обука Повторно оваа година, Бостон Ред Сокс ќе бидат на обука во JetBlue парк и Минесота Близнаците ќе се обучуваат на Хамонд стадион, и во Форт Маерс и лесен возење од Sanibel Ајленд. Кликнете на линковите за да ја видите комплетната пролетта обука планови.

Минесота Близнаците пролетта обука Повеќето безбол фановите сакаат да останат блиску до ballparks но тие не се разгледа она што на Запад Ветер Ин на плажа на Sanibel треба да се додаде на нивната посета. Секако, тоа е малку понатаму да се вози - и она што прекрасен диск е тоа - но кога ќе се тука имате пристап до тивко плажа и најпријателска базен палуба барон на островот. И риболовот е одлично! Сè што сакате одмор да биде. Релаксација и забава.

Пред да книга никаде на друго место, проверете со нас за слободни работни места . Тоа е најдоброто од двата света - плажа топки и бејзбол.

Тагирани со: , , , ,
Објавено во блог пост