Артур Frommer нè љуби.

Неодамна, дознавме дека светски патник и одмор гуру, Артур Frommer, ја објави својата првите десет места во светот да ја посетите. Ние не беа изненадени да се најде Sanibel Ајленд на листата. Бевме изненадени да ја видите Sanibel на врвот на листата. Sanibel's signature lighthouse

Вие прочитате тоа право. Артур Frommer име Sanibel Ајленд # 1 меѓу неговите омилени места за посета. Ние победи Бали (островот), Париз (градот во Франција), Каиро (Египет) и секој друг место во целиот свет.

Но, што веројатно веќе знаеше Sanibel како најдобар. Повеќе од тоа, што веројатно веќе знаете дека западниот ветер Ин е најдоброто од Sanibel. Нашите гости ни кажуваат дека западниот ветер Ин нуди типичен Sanibel одмор искуство.

Нашите плажа не е само одлична за гранатирање, тоа е мирно место на островот. Спокоен е зборот "мирна" доаѓа на ум.

Нашите базен не е само голем, тоа се загрева за вашата удобност.

Нашите базен палуба оди еден чекор подалеку релаксирачка и пријателски. Тоа вклучува покачена паб, со кул пијалаци и закуски, и маси и столици да седат и да разговарате со пријателите. Исто така, има впечатлива поглед на Заливот.

Ние би можеле да одат натаму. Но блогирањето добрите каже, "Чувајте го на кратко." Значи, ние ќе сумираме, велејќи сме, ТОЧНО Sanibel

Ве покануваме да се приклучат во со твојот коментар. Која е вашата омилена работа околу западниот ветер Ин.?

PS: Ако сакате да се добие збор од устата на Артур, тука е link. http://www.frommers.com/community/blogs/blog.cfm/arthur-frommer-online/long-range-vacation-planning-ive-compiled-list-of-10-favorite-travel-destinations

Објавено во блог пост

Остави Одговори