Годишен 4 јули огномет дисплеј на Sanibel Ајленд

По две години за собирање финансиски средства борба, годишниот 4 јули огномет дисплеј на Sanibel Ајленд ќе биде manged од страна на Стопанската комора. Бог ги благослови и презентирањето Спонзор оваа година - Џон и Џеј на Џон Р Вуд Брокерите.

Приказ за оваа година ќе биде во самракот среда вечер, 4 јули 2012 година Обично, на екранот е лансиран во текот на вода од подножјето на Бејли патот. Како резултат на тоа, стотици автомобили ќе паркираат на насип Острови да ја видите. Друга опција е да се види од бродовите. Но, постои безбедносна зона патролираа од страна на властите за да се обезбеди усогласеност.

Постојат, исто така, е остров 4 парада јули. Бидејќи секој во парадата и по должината на рутата (зимзелен начин) знае едни со други, тоа е родниот град афера. Види за вода пиштоли доаѓаат од парадата и публиката. Сте биле предупредени.

Ние не можеме да мислам на ништо што е повеќе ТОЧНО Sanibel од ова. Книга сега на Западот Ветер ин да се осигура дека имате соба.

Sanibel Fireworks

Објавено во блог пост

Остави Одговори