Месечна Архива: јули 2014

25. годишен "Динг" Дарлинг дена

Со август само еден ден некој начин, тоа е време да се потсетиме на потенцијалните посетители кои Динг Дарлинг Денови наскоро ќе биде со нас. Оваа недела долго, 19-25 октомври, е навистина извонредна можност да се доживее сите на природата дека "Динг" Дарлинг Националната ...

Објавено во блог , блог пост

"Динг" Дарлинг Денови Аматерски природата конкурс за фотографија за 2014

Ако ќе биде релаксирачки во Вест Ветер Крчма на Sanibel Ајленд во секое време низ 15 септември 2014 година, не заборавајте да ја посетите "Динг" Дарлинг NWR и да бидат сигурни да се земе вашата камера. Фотографија на природата се пука во Бегалец ...

Објавено во Некатегоризирано