Месечна Архива: Март 2014

Les Miserables

Лес Мис слика за Покажи Страна LargeIn само две децении, Бродвеј палма Вечера театар прерасна од испразнет супермаркет простор за прва класа театарски простор. Сега во its21st сезона, Форт Маерс живо театар место забавува повеќе од 170.000 ...

Објавено во блог , блог пост

Израел Фест

Со толку многу поврзани со Блискиот исток, ова е подигнување време да се приклучат еврејски гости нашите западниот ветер Ин е во одбележувањето на 66-годишнината од основањето на државата Израел. На настанот, културен ...

Објавено во Некатегоризирано

Опера љубовници никогаш не можат да добијат доволно

Опера љубовници никогаш не можат да добијат доволно, особено кога тие ќе заминат на традиционалниот светот на оперски претстави. Но, само затоа што треба да избега од урбаниот пејзаж не значи дека треба да се лиши од повремени доза на оперската музика ...

Објавено во блог пост

Не се меша со "Монти" Пајтон,

Следниот филм на "Динг" Мил мој Оставени и Центарот за образование на двонеделното филм серија е "Чудовиштето Пајтон". Додека фасцинантен, не постои ништо смешно во врска со ова видео увозот од Шемата за фармацевтски бенефиции серија, "Внатре природата великани". Ова флора и фауна, документарец ќе биде прикажан ...

Објавено во Некатегоризирано