Месечна Архива: Септември 2013

JN "Динг" Дарлинг Закажани Повторно отворање

Само во времето за Динг Дарлинг дена, засолниште диви животни диск ќе биде повторно отворена на 1-ви октомври со големото повторното отворање прослава. Уредот е repaved за неспокојот транзит од страна на возачите и на велосипедистите. Ајде надолу! Уживаат во настанот и се ...

Тагирани со: , , ,
Објавено во блог пост

Динг Дарлинг Денови 2013

Тоа е тоа време на годината повторно - Во околу месец од сега, "Динг" Дарлинг Денови 2013 година ќе започне! Отворањето е 20 октомври, а опфаќа целиот ден за бесплатен Семејство Забава. Вредноста е 50 $ за возрасни. Но, за ...

Тагирани со: , , ,
Објавено во блог пост