Месечен Архива: август 2013

BIG уметности 2013 доаѓа!

Кога луѓето слика "рај", тие не мислам дека само од ниша дланки, примамливата плажи и тропски пијалоци со пластични чадори. Тие се замисли место со многу генерално пријатни доживувања. Западниот ветер Ин има брава на дланките, на ...

Тагирани со: , , ,
Објавено во блог пост