Месечна Архива: јули 2013

Upcycle! Второпласирани фестивал

Кога уметноста ги исполнува природата, тоа е она што изгледа како, како "Динг" Дарлинг општество претставува нов уметнички фестивал во корист Ж "Динг" Мил мој национален природен резерват на Бегалец. Наречен "Upcycle! Второпласирани фестивал ", идејата на оваа инаугуративната настан е ...

Тагирани со: , , ,
Објавено во блог пост