Месечна Архива: февруари 2013

Форт рок музички фестивал

Сакаме имаат MLB тимови вршат својата пролетта обука во југозападна Флорида. Тоа е настан за љубителите на Бостон, Минесота и тимови за посета тие играат. И има дополнителните бенефиции од тоа да имаат места пролетта обука. Една од нив е ...

Тагирани со: , , , ,
Објавено во блог пост

Sanibel музички фестивал - Save март за музика

Ох, возбуда! Тоа е само две недели до 2013 верзија на она што е сакана Sanibel музичка традиција за 25 години - Sanibel музички фестивал. Првиот настап во 26 годишен Sanibel музички фестивал се одвива ...

Тагирани со: , , ,
Објавено во блог пост

Плажа топки и Бејзбол

Во март во Вест Ветер Ин ќе може да игра фати на плажа, во Долниот дом трева, или - оди види на добрите игра фати за време на пролетта обука! Повторно оваа година, Бостон Ред Сокс ќе бидат на обука во JetBlue ...

Тагирани со: , , , ,
Објавено во блог пост

Музејот Предавање серијата Nudibranch Разговор

Некогаш слушнале за Nudibranch? Тоа веројатно не е она што мислите ... Тоа е школка, без школка. Всушност, Nudibranches се школка помалку мекотели. Џојс MATTHYS ќе ги презентираат предавање за овие вонредни суштества на Шел Музејот на Bailey-Метјуз на 8 февруари 2013 година како дел од "Петок ручек ...

Објавено во блог пост