Месечна Архива: Септември 2012

Западниот ветер Ин поздравува птица гледаа да Sanibel

Според Питер Гринберг, писател познат по својата стручност во патување во природа атракции, Sanibel е "Динг" Дарлинг национален природен резерват на Бегалец е врвен место за птицата-часовник. Домот е 6400 хектари сол мочуриштата и мангрова шума домаќин на повеќе од ...

Објавено во блог пост