Месечна Архива: мај 2012

Годишниот 4 јули огномет дисплеј на Sanibel Ајленд

По две години на финансиски средства борба, годишниот 4 јули огномет дисплеј на Sanibel Ајленд ќе биде manged од страна на Стопанската комора. Бог ги благослови и презентирањето Спонзор оваа година - Јован и Џеј на Џон Р ...

Објавено во блог пост