Месечна Архива: април 2012

Потрагата за илузионистички мангрова Кукавицата

Тие биле зафатени во "Динг" Мил мој, следење на мангрова Кукавицата. Оваа птица е тешко да се на место, бидејќи тоа останува во мангрови и добивање таму да се да забележиш еден обично бара брод и некои посебни вештини. Како ...

Објавено во блог пост

CALUSA Blueway Весло фестивал

Една од големите настани во нашата област е CALUSA Blueway Весло фестивал. Овогодинешниот настан е во ноември, од 1-ви до 4-та. Тоа ќе им понуди на вода настава, демонстрации, семинари, раси, социјални настани за учесниците ...

Објавено во блог пост

Со Велигден само неколку часа далеку,

Со Велигден само неколку часа далеку, тоа се случува да ни дека некои од нашите гости и други кои го читаат овој блог може да се гледа за црква на Sanibel Ајленд за да го прослават овој настан. Еве една листа, вклучувајќи телефонски броеви ...

Објавено во блог пост