Месечен Архива: март 2012

Sanibel треба да биде синоним за "најдобрите"?

Sanibelians се оправдано горди што Артур Frommer наречен нивниот остров неговите # 1 омилено место за одмор. Додај на тоа гордост да се биде на локацијата на национално признаен Синиот јавно училиште. Сега доаѓа веста дека Sanibel јавни ...

Објавено во блог пост

Западниот ветер Крчма на Sanibel е најблискиот Sanibel Брегот да JN "Динг" Мил мој национален природен резерват на Бегалец

Западниот ветер Крчма на Sanibel е најблискиот Sanibel Брегот да JN "Динг" Мил мој национален природен резерват на Бегалец, кој Артур Frommer е наведено е еден од главните rason за него именување Sanibel Ајленд како негов #! одмор дестинација во светот. Дека ...

Објавено во блог пост